Uitslagen augustus, september, oktober 2022

30 oktober startte Silke Keijl het paard Asca VZ in de klasse 1.00 m in Roden. Ze haalden een 🥈e prijs en 87,5 stijlpunten en maar liefst een 9 (!) voor de wijze van rijden! In het 2e parcours hadden ze helaas een balkje, maar met 84,5 stijlpunten gingen ze ook in het 2e parcours met een winstpunt naar huis!

Iris van Veen startte in Roden ook in de 1.00 m. Met het paard Ladirmie greep ze met een 4e plaats in het 2e parcours helaas net buiten de prijzen.
In de klasse 1.10 m deden onze leden Anouk Terpstra en Robin Dekker mee. In beide parcoursen draaiden zij bovenin mee, maar grepen net naast de prijzen.

Op 2 oktober startte Robin Albertema haar paard Nothern Star in de klasse L1 dressuur. Het regende goede cijfers en ze kregen zelf een 9 voor de middenstap. Ze gingen naar huis met maar liefst 6 (!) Winstpunten (212.5 en 215.5 punten) en twee🥇e prijzen en super mooi jury commentaar!

Op 4 september organiseerden wij weer een wedstrijd bij Paardensportcentrum Jan Dolfing. Diverse leden deden mee en vielen in de prijzen!
In de eerste proef haalde Robin Albertema met Nothern Star in de klasse L1 een 4e prijs binnen.
Inge Jensma startte Sien ook in de de klasse L1. In de 1e proef haalde ze een winstpunt en in de 2e proef ging ze naar huis met een winstpunt en een 🥉e prijs!
Ook Nina Klompmaker, Ineke Lammers en Jolien Willems gingen in de L1 met een winstpunt/winstpunten naar huis.
Gerda van Calker startte Hilton-B in de klasse M1. In de eerste proef haalden zij 198 punten en een🥈e prijs. In de 2e proef grepen zij met 184 punten net naast de prijzen.
Anne Mauritsz ging met Vigo in de M1 naar huis met een winstpunt en Linda Mauritsz met Avetar in de klasse M2 ook.
In de klasse B pony's ging Marijn Tiel Groenestege met Jonkvrouwe's Hoeve Laiza naar huis met een 🥈e prijs, Annabel Achterkamp met Kudah's Talanja Adrienne met een 🥉e prijs en in de 2e proef een winstpunt, Dominique Korsten met Lavendel een winstpunt in de 1e proef en in de 2e proef een 🥉e prijs, Quinta Dijkema met Bella Milou en Danae Dijkema met Favourite's Laila gingen beide naar huis met in beide proeven mooie winstpunten.
Bij de B paarden haalden Silke Keijl met Asca VZ en Esmée Lanting met Emerald Utopia in beide proeven mooie winstpunten.

Op 20 augustus deden een aantal leden mee in Tynaarlo
In de Klasse L2 ging Jolien van Slooten met Wiesje naar huis met twee derde prijzen!
Anne Mauritsz en Vigaro gingen naar huis met een winstpunt in de klasse M1.
Gerda van Calker ging met Hilton-B in de Klasse M1 naar huis met een 1e prijs en een 3e prijs.
Anne Maruritsz en Lysco haalde een 2e prijs en een 3e prijs binnen in de klasse Z2.