Hippisch Festijn

Hippisch Festijn PSV Polarfürst

24, 25 & 26 Mei 2019

Dit jaar wederom 3 dagen !!!!!!!!!!!

Het laatste weekend van Mei staat weer in het teken van het Hippisch Festijn PSV Polarfürst op de landerijen van PSC Jan Dolfing te Vries. Deze officiële dressuur- en  spring wedstrijd zal wederom  een groot succes worden  met vele extra prijzen dankzij onze sponsoren en vele vrijwilligers waar we erg trots op zijn.

Het Hippisch Festijn PSV Polarfürst vindt plaats op 24, 25 & 26 mei 2019 op de landerijen van Paardensportcentrum Jan Dolfing te Vries. Het gehele weekend zal weer een groot paardenspektakel worden net als voorgaande jaren.

Het springen wordt verreden op een   ZANDBODEM

Wederom in 2019

vrijdag & zaterdag paarden springen en dressuur,

zondag Pony - Familiedag springen,  dressuur en  bixie wedstrijden voor de allerjongsten

Voor het volledige programma verwijs ik u naar het kopje programma in het menu. 

Er zijn zowel in de pony als in de paarden rubrieken weer vele extra prijzen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door diverse sponsoren uit de regio. Alle sponsoren zijn weer te vinden op onze “Wall of Fame” die in het strodorp staat en op de speciale sponsorpagina op deze site . Tevens hebben een aantal van deze sponsoren een stand in ons gezellig ingerichte strodorp waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje . In dit strodorp vind aan het einde van de dressuur rubrieken de prijsuitreiking plaats.