Dressuur

Dressuur

#beschrijving# #collectie# paarden #zoekkeyword# Aken; Aachen; outdoor; 2010; piaffe; passage #categorie# Dressuur #persoon# Bonnello, Bonny #nationaliteit# #paard# Pikardi #paardkleur# #stamboek# #bijzonderheid# Piaffe/Passage #onderwerp# CHIO Aachen #locatie# Aken #land# Duitsland #definitief# ja #eventid# 30

Dressuur wedstrijden:

Regelmatig organiseert PSV Polarfürst een dressuurwedstrijd op het Paardensportcentrum Jan Dolfing in Vries. Dit zijn zowel indoor- als oudoorwedstrijden. Voor de datum van deze wedstrijden zie onze agenda en/of houd onze Facebookpagina of Startlijsten.nl in de gaten.

Ook worden er onderlinge dressuurwedstrijden op de manege georganiseerd. Deze data worden gemeld op het prikbord in de manege en op deze website. Voor meer informatie kun je ook onze Facebookpagina in de gaten houden. Om te kunnen strijden om het Clubkampioenschap moet je lid of vriend zijn van PSV Polarfürst en moet je minimaal 2 wedstrijden gereden hebben in dezelfde klasse, waarvan de laatste wedstrijd als verplicht geldt. Je moet minimaal starten in je eigen klasse en alle wedstrijden met dezelfde paard/pony meedoen (met uitzondering van de BB dressuur en BB springen). Verdere regelementen zijn bij het bestuur na te vragen.